Dit zijn de 5 leukste mondkapjes voor hondenbaasjes

Dit zijn de 5 leukste mondkapjes voor hondenbaasjes

Mondkapjes, maak van de nood een deugd.


We tellen de dagen af ​​totdat we ons mondkapje voor altijd kunnen opbergen; ondertussen maken we van de nood een deugd en selecteerden de 5 leukste mondkapjes voor hondenbaasjes! Zijn deze 5 toch niet helemaal jouw ding, we hebben inmiddels meer dan 30 ontwerpen in onze shop. Daar zit voor ieder baasje wel wat tussen. 

Net als onze eigen honden hebben we diep moeten graven en deze 5 willen we uitlichten. Al onze mondkapjes hebben een clip en zijn gemaakt van een superzachte stof (polyester-mix), ze zijn ook niet te klein waardoor je over straat moet met flaporen. Flaporen is toch meer iets voor de hond dan voor het baasje. 

Wij vinden overal wegwerpmaskers en onlangs verscheen er een artikel over dit zwerfafval. Onze kapjes zijn gelukkig wasbaar en herbruikbaar.

1. Het mondkapje voor de rebelse baas

Net als honden hoeven mondkapjes helemaal niet braaf te zijn. Dit mondkapje met graffiti-ontwerp doet een beetje denken aan het werk van Banksy. 

hond mondkapje graffiti

2. Het mondkapje voor de vrolijke baas

Een kleurrijk ontwerp waar je vrolijk van wordt. Net als van honden die door de bladeren in het bos rollen. Wie wordt daar nou niet blij van?

wasbaar mondkapje kopen

3. Het mondkapje voor de grappige baas

Wie zegt dat mondkapjes niet grappig kunnen zijn. Dit is het mondkapje voor de baas die het allemaal iets minder serieus neemt! 

wash your wiener mondkapje

4. Het mondkapje voor de creatieve baas

Fan van Picasso of van Gogh? We hebben mondkapjes op basis van werk van meerdere artiesten. Dit ontwerp geïnspireerd op De Sterrennacht van Vincent van Gogh dragen we zelf regelmatig. 

jacky van gogh mondkapje

5. Het mondkapje voor de rashonden baas

Heb je een windhond? Dan is dit mondkapje perfect voor jou. Niets zegt: “Ik ben gek op windhonden!” als dit kapje. Nou vooruit, misschien een windhond zelf. We hebben ook kapjes voor de liefhebber van de Franse bulldog, Rottweiler, Teckel en ga zo maar door. 

mondkapje hond whippets

Een kleine selectie

Zoals gezegd, we hebben op dit moment meer dan 30 op voorraad. Wil je de rest zien kijk dan in de shop.