Winkelwagen

De Beste online cursussen voor honden 2021

Wij hebben voor jou de beste online cursussen voor honden van 2021 op een rijtje gezet die jou en je hond op weg kunnen helpen.

Is een online cursus voor honden iets voor mij?

Er zijn veel gedragsproblemen waar je met je hond tegenaan kan lopen. Soms is het moeilijk om een gedragstrainer te vinden bij je in de buurt die geen wachtlijst heeft. Soms is het door andere omstandigheden niet mogelijk om privélessen te nemen. In dit soort gevallen kan je (misschien als tussenstap) beginnen met een online cursus. Want er zijn er zeker veel te vinden! De online cursussen voor honden uit ons overzicht stellen het welzijn van je hond voorop. Er wordt niet gewerkt met druk, dwang of corrigerende materialen. Je kan handvaten krijgen om aan de slag te gaan met je hond op een positieve manier die prettig is voor je hond. Op deze manier werk je niet alleen aan het probleem, maar wordt de band met je hond ook automatisch beter!

Heeft je hond moeite met alleen zijn? Is je hond snel overprikkeld en weet je eigenlijk niet wat je daaraan kan doen? Zie je nu al op tegen oud en nieuw, omdat je hond last heeft van vuurwerkangst? Heb je een buitenlandse hond, en wil je meer weten over de eerste periode? Of zoek je misschien wel verrijking voor je hond in de vorm van hersenwerk?snuffelspelletjes, een snuffeltuin, en meer van dat soort bezigheden? Bekijk hier ons overzicht met de online cursussen voor honden:

De beste online cursussen voor je hond

Is jouw hond snel overprikkeld? Dan weet jij als geen ander hoe lastig het is om steeds een alerte hond te zien die maar niet lijkt te kunnen ontspannen. Buiten wandelen is niet leuk. Ieder geurtje, iedere beweging, iedere prikkel wordt opgepikt door je hond. Thuis rust pakken is er ook niet echt bij. Zodra jij opstaat is je hond ook direct paraat. Wil je dit anders? Dan is deze cursus voor jou!

Ben jij van plan om een hond uit het buitenland te adopteren of heb jij een hond uit het buitenland? Dan is deze cursus voor jou! Ik leg je uit wat er nodig is om jouw nieuwe maatje een goede start te geven en ik deel realistische informatie met je zodat jij weet wat je kan verwachten. En heb jij al een buitenlandse hond? Ook dan is deze cursus heel leerzaam voor je.

Zie je nu al op tegen oud en nieuw, omdat je hond last heeft van vuurwerkangst? Doe er dan nu iets aan, zodat jij en je hond met de jaarwisseling meer rust hebben. Want, helaas: het gaat niet vanzelf over. Samen met CB-Doggy en in samenwerking met diverse partners heeft de Zwerfhondenschool deze cursus ontwikkeld in een overzichtelijke, professionele leeromgeving. Jij en je hond kunnen in eigen tempo met de cursus aan de slag. Er zijn drie verschillende pakketten.

Deze online cursus “Moeite met alleen zijn” is heel geschikt als je hond moeite heeft met alleen zijn en de buren overlast bezorgd met geblaf. Of de bank sloopt. Of in huis plast. Deze cursus is ook nuttig als je hond nog niet geleerd heeft om alleen te zijn en je in huis steeds achterna loopt. Samen met CB-Doggy heeft de Zwerfhondenschool deze cursus ontwikkeld in een overzichtelijke, professionele leeromgeving. Jij en je hond kunnen in eigen tempo met de cursus aan de slag. Er zijn twee verschillende pakketten.

In deze Online Detectie Basiscursus leer je jouw hond om te zoeken naar een specifieke geur en om deze te verwijzen! Je maakt een begin met het sorteren (line-ups) en met het systematisch afzoeken van muren. Ook ga je aan de slag met de verwijzing. Alle oefeningen kun je gemakkelijk in en rond het huis doen.

In de Online Detectie Vervolgcursus leren we de honden om te discrimineren tussen verschillende geuren. Je breidt het sorteren en het systematisch zoeken uit en we maken een begin met het afzoeken van voertuigen. Ook gaan we de verwijzing verbeteren en verlengen. Alle oefeningen kun je gemakkelijk in en rond het huis doen. 

In deze cursus van negen modules leer je in zeven stappen een Hersenwerk sessie op te bouwen precies passend bij jouw hond! Met filmpjes, foto’s, uitleg, opdrachten én een werkboek krijg je praktische handvatten en ontdek jij wat jouw hond van jou nodig heeft én hoe jij hem dat kunt bieden. Met deze cursus “Leer Hersenwerken met je hond in 7 stappen!” leg je een stevige basis voor een hondenleven lang samen met plezier Hersenwerken.

Het Snuffeltuinen initiatief is voor iedereen bedoeld die het belangrijk vindt om nieuwe leuke dingen met zijn hond te ontdekken en die het welzijn van hun hond wil verbeteren. Snuffeltuinen Project in Nederland is een initiatief van Birgitta Geerlings – Wensveen van Friends4Ever. In Duitsland en Engeland is deze methode al beproefd en gebleken succesvol. Wil je alles weten over een Snuffeltuin en hoe je er eentje kunt maken voor jouw eigen hond? Of wil je een Snuffeltuin voor jouw asiel, hondenschool maken of anders? Volg dan deze persoonlijke online workshop.

Ondersteunende supplementen

Naast de online cursussen voor honden bij vuurwerkangst, overprikkeling, moeilijk alleen kunnen zijn, etc, kan je je hond ook ondersteunen met onze supplementen. Wij geloven in een brede aanpak van gedragsproblemen: management, training en ondersteuning van supplementen. Dit geeft samen het beste resultaat. Via de online cursussen van de Zwerfhondenschool kan je bijvoorbeeld ook een bundel kopen waarbij je korting krijgt op onze supplementen!

Wil je weten welk supplement het beste geschikt is voor jouw hond? Neem dan (gratis en vrijblijvend) contact met ons op via Whatsapp, e-mail of Facebook messenger. Onze contactgegevens vind je HIER.

Gratis boekje over vuurwerkangst

Wil je een gratis een digitaal boekje ontvangen over vuurwerkangst? Met daarin ook een kortingscode voor onze supplementen? Laat hieronder je e-mail adres achter en we sturen hem per e-mail naar je op! Dan heb je heel overzichtelijk allemaal goede tips om mee aan de slag te gaan als jouw hond vuurwerkangst heeft.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Recente beoordelingen