Login

Register

Login

Register

Advies op maat

Door onze jarenlange ervaring en vaak persoonlijk contact met onze klanten, weten we dat het lastig kan zijn om te bepalen wat een goed supplement is voor je hond. Veel mensen die wij spreken hebben al verschillende middeltjes en methodes geprobeerd zonder voldoende resultaat. Wij helpen je graag verder met een advies op maat en een plan van aanpak dat verder gaat dan alleen maar supplementen.

Zo hebben we onlangs een stressvermindering-plan opgesteld in samenwerking met Birgitta Geerlings (Natural Dogtrainer & gedragskundige volgens de principes van de beroemde Noorse hondentrainster Turid Rugaas) van Friends4ever Dogschool. Daarnaast bieden we iedere maand voor een select aantal klanten een gratis consult aan bij Birgitta.

Wil je ook weten of je het juiste supplement geeft, de juiste dosering, of er wellicht méér is wat je kan doen, of zit je met je handen in het haar en wil je misschien gewoon een luisterend oor? Je kan ons op werkdagen bereiken op 06-28121689 (óók op Whatsapp). Spreek een bericht in en we bellen je sowieso terug! We zijn ook bereikbaar via de chat op Facebook of via e-mail.

aminocalm header

1 gedachte over “Advies op maat

  1. Goede middag.
    Ik had een vraag. onze hond heeft nu ongeveer 7 wkn senior gold mix gebruikt,maar zien eigenlijk geen resultaat. mijn vraag is kan ik het misschien combineren met curcumine mix..onze hond is 30 kilo. is het een optie om van ieder een groot schepje te geven.
    Of heeft u misschien nog een ander combinatie
    Mvg jacqueline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NL
de_DE_formal nl_NL