Winkelwagen

Even voorstellen… Gary!

Gary ❣️,

Mijn tweede Aussie Gary kwam met 4,5 maand onder een auto. Alle letsel heeft ons even doen twijfelen of we hem bij ons moesten houden of niet. Bijna twee jaar lang heeft het herstel geduurd, na een jaar bleek de plaat in zijn bekken te zijn los geslagen van de schroef, dus weer onder het mes. Toen hij 11 maand oud was behaalde deze topper zijn therapiehonden certificaat. Helaas ging het daarna bergafwaarts met zijn gedrag, zelf zo dat hij uiteindelijk aan de antidepressiva moest. Pas na een half jaar toen ik ondertussen was gestart met een gedragstherapie opleiding kwam ik erachter dat hij geïntimideerd was door een dierenarts, dit heeft hem blijkbaar zo geraakt ☹️. Tel daarbij op altijd pijn en je hebt een hondje met ernstig uitval gedrag. Wat hem zo bijzonder maakt is zijn liefde en vertrouwen in mij, door hem heb ik nu een eigen hondenschool waar is met heel veel passie les geef en ik heb de job waar ik echt blij van word.

Nicole Ent van Skipper Honden Training Almelo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Recente beoordelingen