Login

Register

Login

Register

Betalen en verzenden

VERZENDEN

Wat zijn de verzendkosten en verzendopties?

Zomerrooster juli en augustus

In de maanden juli en augustus houden wij een zomerrooster aan. Dat betekent dat we minder dagen per week werken en niet 5x per week pakketten wegbrengen zoals normaal. Afhankelijk van de drukte is dit 2 of 3 keer per week. Hou dus rekening met een langere verzendtijd in de zomermaanden.

Bestel dus ruim op tijd en hou de track&trace in de gaten voor de meest actuele informatie! Je ontvangt automatisch updates via de e-mail over de voortgang van je bestelling.

De meeste bestellingen passen in een klein of groot formaat brievenbusdoosje. De zendingen in een brievenbuspakje van PostNL doen er gemiddeld 3 werkdagen over om bezorgd te worden. De postbode bezorgd deze niet op maandag.

De verzendkosten zijn als volgt:

 • Brievenbuspakje PostNL €3,75  tot €50,00 euro bestelwaarde. Bezorging dinsdag t/m zaterdag.
 • Postpakket PostNL €5,50 tot €50,00 euro bestelwaarde. Bezorging maandag t/m zaterdag.
 • Postpakket PostNL €5,00 van €50,00 tot €75,00 euro bestelwaarde. Bezorging maandag t/m zaterdag.
 • Vanaf 75 euro bestelwaarde zijn de verzendkosten gratis.

Bestellingen van nieuwe klanten en bestellingen die betaald worden met Afterpay, versturen wij over het algemeen met een postpakket en niet als brievenbuszending. Alle pakketten zijn te volgen met een track&trace code.

Hoeveel kost het verzenden naar het buitenland?

 • Duitsland: 6,00 euro per pakket. Vanaf 75 euro geen verzendkosten.
 • België: €5,50 tot €50,00 euro bestelwaarde. €5,00 van €50,00 tot €75,00 euro bestelwaarde. Vanaf 75 euro geen verzendkosten.
 • UK: 6,00 euro per pakket. Vanaf 75 euro geen verzendkosten.
 • Frankrijk: 6,00 per pakket. Vanaf 75 euro geen verzendkosten.

Woon je in een ander land? Neem contact met ons op om de verzending te bespreken!

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling binnen heb?

Om de drukte bij de postpunten aan het eind van de dag te ontlopen (ivm corona), brengen wij de bestellingen de volgende dag in de ochtend naar de post. Wij brengen een bestelling dus binnen 24 uur naar de post.

Wij brengen standaard maandag t/m zaterdag de bestellingen naar de post. Daarna is het afhankelijk van de postbezorging hoe lang het duurt, dit kan je volgen met de track&trace code die je automatisch krijgt toegestuurd. Let op: brievenbuspakjes worden niet bezorgd op maandag en doen er gemiddeld 3 dagen over om bezorgd te worden. Wil je snellere bezorging dan kan je beter kiezen voor de iets duurdere optie van pakketbezorging of bezorging naar een ophaalpunt.

Hoe wordt mijn bestelling opgestuurd?

De meeste bestellingen (tot 8 verpakkingen van 50 gram of 4 van 100) passen gewoon in een brievenbusdoosje die door een moderne brievenbus past (maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm). Bestellingen met maar 1 of 2 zakjes worden verstuurd in een kleiner brievenbusdoosje. Bestel je uit het buitenland, dan sturen we het op in een grotere doos én aangetekend, ongeacht hoeveel je hebt besteld. Bij een bestelwaarde van 50 euro of meer, gaat het wel mee in een brievenbbusdoosje, maar wordt het bezorgd met de pakketbezorger.

BETALEN

Wat zijn de betaalopties?

Je kan kiezen uit vijf verschillende mogelijkheden:

 • Directe bankoverschrijving
 • iDeal
 • Paypal
 • Afterpay (kosten: 0,95 euro)
 • CardGate

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor CB-Doggy het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.