Winkelwagen

Betalen en verzenden

VERZENDEN

Aangetekende verzendingen: Bestellingen van nieuwe klanten en bestellingen die betaald worden met Afterpay versturen wij over het algemeen als een aangetekend pakket. Hier hoef je zelf niet extra voor te betalen! In November en December versturen wij andere pakketjes ook vaker aangetekend omdat dit tot een snellere bezorging leidt.

Wanneer wordt mijn pakket opgestuur?

 • Wij brengen de brievenbuszendingen (supplementen) niet 5 dagen per week naar de post. Afhankelijk van de drukte zal dat 2 a 3 keer per week zijn.
 • Hondenbrokken, hondensnacks, en andere producten worden binnen 1 werkdag (meestal nog dezelfde werkdag) rechtstreeks naar je opgestuurd vanuit onze opslag. Hier krijg je altijd nog een aparte track&trace e-mail over.
 • Heb je erge haast bij je bestelling? Stuur dan even een extra e-mail of whatsapp en dan zorgen wij dat je bestelling zo snel mogelijk bij de post wordt ingeleverd.

Wat zijn de verzendkosten en verzendopties?

De meeste bestellingen passen in een klein of groot formaat brievenbusdoosje. De zendingen in een brievenbuspakje van PostNL doen er gemiddeld 1 tot 3 werkdagen over om bezorgd te worden. De postbode bezorgd deze niet op maandag. Wij versturen alleen de supplementen in brievenbuspakketjes. Bestel je hondenbrokken, of andere producten dan krijg je deze in een apart pakket toegestuurd.

Aangetekende verzendingen: Bestellingen van nieuwe klanten en bestellingen die betaald worden met Afterpay versturen wij over het algemeen als een aangetekend pakket. Hier hoef je zelf niet extra voor te betalen!

De verzendkosten zijn als volgt:

 • Brievenbuspakje PostNL €4,50  tot €50,00 euro bestelwaarde. Bezorging dinsdag t/m zaterdag.
 • Postpakket PostNL €6,95 tot €80,00 euro bestelwaarde. Bezorging maandag t/m zaterdag.
 • Vanaf 80 euro bestelwaarde zijn de verzendkosten gratis.

Hoeveel kost het verzenden naar het buitenland?

 • Duitsland: €10 euro per verzekerd pakket. Vanaf 80 euro geen verzendkosten.
 • België: €7,95 euro per verzekerd pakket. Vanaf 80 euro geen verzendkosten.
 • Frankrijk: €10 per verzekerd pakket. Vanaf 80 euro geen verzendkosten.
 • Overige landen: neem contact met ons op!

Woon je in een ander land? Neem contact met ons op om de verzending te bespreken!

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling binnen heb?

Wij verzenden een grote pakketbestelling over het algemeen binnen 24 uur.

Wij brengen 2 a 3 keer per week de brievenbuszendingen naar de post. Daarna is het afhankelijk van de postbezorging hoe lang het duurt, dit kan je volgen met de track&trace code die je automatisch krijgt toegestuurd.

Let op: brievenbuspakjes worden niet bezorgd op maandag en doen er gemiddeld 1 tot 3 dagen over om bezorgd te worden. Wil je snellere bezorging dan kan je beter kiezen voor de iets duurdere optie van pakketbezorging.

Hoe wordt mijn bestelling opgestuurd?

De meeste bestellingen (tot 8 verpakkingen supplementen van 50 gram of 4 van 100) verzenden wij gewoon in een brievenbusdoosje die door een moderne brievenbus past (maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm). Soms gaat deze met de pakketbezorger mee in plaats van met de postbode, wanneer de bestelwaarde wat hoger is (vanaf ongeveer 70 euro, en bij bestellingen via Afterpay betaling).

Bestel je uit het buitenland, dan sturen we het aangetekend (verzekerd) op, ongeacht hoeveel je hebt besteld.

Brokken, hondensnacks en andere producten die in een groot pakket worden verstuurd komen met de pakketbezorger. Voor deze pakketten krijg je een aparte track&trace toegestuurd.

BETALEN

Wat zijn de betaalopties?

Je kan kiezen uit vijf verschillende mogelijkheden:

 • Directe bankoverschrijving
 • iDeal
 • Paypal
 • Afterpay
 • CardGate

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor CB-Doggy het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Recente beoordelingen