Login

Register

Login

Register

Korting sparen

Je kan op  verschillende manieren korting krijgen bij onze webshop:

  • Regelmatig hebben we kortingscodes via de nieuwsbrief, acties op Facebook, etc.
  • Als je een klant naar ons verwijst verdien je daarmee 5 euro korting.
  • Als je een productbeoordeling schrijft maak je elke maand kans op kortingsbonnen!
  • Daarnaast hebben we wekelijks nieuwe aanbiedingen die op maandag ingaan. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief weet je zeker dat je op de hoogte blijft!

Rabatt

Zelfs als je niet ziek wordt, kunnen de maatregelen met betrekking tot Corona impact hebben op je leven. Hoeveel mensen hebben een nul-uren-contract en zitten tijdelijk zonder werk? Zelfstandigen in veel sectoren, organisatoren zitten in onzekerheid, etc.. Wij hopen echt dat de schade voor iedereen meevalt. 
We hebben nagedacht wat wij kunnen doen voor de komende periode en hebben besloten dat we in ieder geval tot 6 april 15% korting geven op alle producten. We zullen in deze periode dus geen andere acties hebben maar willen zo een vaste lage prijs aanbieden. De korting staat al automatisch verrekend in de webshop.

Nieuwe klanten verwijzen

Als een vriend of bekende bij onze webshop een bestelling plaatst, die via jouw verwijs-link bij ons is gekomen, levert jou dat 5 euro korting op.

Het werkt heel simpel:
1) Log in op de webshop bovenin het menu. Heb je nog geen account dan moet je deze eerst aanmaken.
2) Bij het Dashbord in het menu zie je nu vervolgens:
3) jouw ‘referral’ link. Deze link kan je aan een vriend of bekende doorgeven, en als deze (nieuwe) klant een bestelling via deze link bij ons heeft geplaatst, dan krijg jij automatisch een kortingsbon van 5 euro op het e-mail adres van jouw account.

Voor elke nieuw aangebrachte klant krijg je dus 5 euro korting!

Productbeoordelingen

Onder de beoordelingen verloten we iedere maand een kortingsbon of meerdere kortingsbonnen. Hou hierover de mail in de gaten die je oproept voor het achterlaten van een beoordeling.

We verloten 2x 10 euro aan kortingsbonnen onder de beoordelingen die in april worden ingevuld.

de_DE_formal
nl_NL de_DE_formal