Login

Register

Login

Register

CORONA UPDATE 12-2

Update 12 februari

We hebben nog steeds te maken met veel vertragingen, nu extra veel door de sneeuwval van vorig weekend. Het is geen uitzondering dat een bestelling er 5 werkdagen over doet. Daarbij worden brievenbuspakketjes sowieso nooit op de maandag bezorgd (met de gewone postbode). Wij vragen je geduld te hebben en in ieder geval een week af te wachten op je bestelling voor je contact met ons opneemt.

Update 1 februari

Door drukte bij de post zijn er nog steeds heel vaak vertragingen. Het is geen uitzondering dat een bestelling er 5 werkdagen over doet. Daarbij worden brievenbuspakketjes sowieso nooit op de maandag bezorgd (met de gewone postbode).

Hou hier rekening mee en bestel op tijd, wij kunnen namelijk geen invloed uitoefenen op de snelheid van de post.

Update 4 januari

Het merendeel van de pakketten wordt nu gelukkig weer binnen redelijke termijn bezorgd. Wij gaan daarom weer over tot de orde van de dag en doen geen aanpassingen bij de verzendingen.

Update 22 december

Helaas lopen we nu tegen nieuwe problemen aan met de post… 😟Wij konden vanochtend al geen etiketten (zakelijk) aanmaken voor het versturen van de nieuwe bestellingen die gisteren laat op de dag nog zijn gedaan. Er zijn natuurlijk een heleboel bedrijven die nog tot laat zijn opgebleven om de benodigde etiketten te bemachtigen… Dus het is op voor vandaag! Wij vinden het zelf te ver gaan om zo laat op te blijven, dus daar gaan we ook niet aan beginnen.Eén van de oplossingen is om de etiketten zelf handmatig aan te maken. We kunnen dan geen BTW terugvragen over de verzendkosten helaas, wat voor ons weer een extra kostenpost is. Voor nu is dit echter de snelste oplossing naar jullie toe. We hopen maar van harte dat deze situatie beter wordt… De track&trace codes zullen we nu handmatig naar jullie mailen, dus je zal de standaard track& trace omgeving zien in plaats van de mooie die je gewend was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.